solarium

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Robíte túto hlúpu chybu, keď chcete dosiahnuť bronzovú pokožku priťahujúcu pohľady?

Predstavte si, ako stojíte ráno pred zrkadlom a hovoríte si: "Nie je to zlé, no keby som nebola taká bledá...!" Prvé jarné lúče nám už spestrili zopár dní a pravdepodobne už bude len teplejšie - rukávy a sukne sa budú skracovať, a teda ... zájdete do solárka. Ak máte podobný plán, zbystrite pozornosť, veľa ľudí opakuje pre návšteve solária jednu chybu.
Pri opaľovaní v soláriu mnoho ľudí nepoužíva žiadnu kozmetiku. Špeciálna solárna kozmetika šetrí Vaše zdravie, pokožku ale aj peňaženku. Neošetrená pokožka je vysušená, rýchlejšie starne, opálenie na nej vydrží kratšie a nie je tak intenzívne. Preto idete do solárka ešte raz a ... ešte raz, zvyšujete počet minút, míňate eurá, no to Vám neprináša ten úžasný pocit sebaistoty zo žiarivej pokožky, pretože intenzívnejšie opaľovanie pokožku len viac vysušuje a množstvo pigmentu, ktoré máte v pokožke je aj tak obmedzené, odtieň sa preto dá stmavovať len o určitej hranice. Solárna kozmetika slúži na prípravu pokožky pred opaľovaním, doplnenie pigmentu, ktorý v pokožke chýba (nie sme všetci tmavý čirnovlasý, však ?) doplnenie vitamínov a hydratačných zložiek, ktoré počas opaľovania najviac potrebujeme, aby ste dosiahli svoj cieľ čo najrýchlejšie, najšetrnejšie a s čo najdlhšie trvajúcim účinkom. Zo skúsenosti viem, že na dosiahnutie rovnakého odtieňa pokožky so správnym krémom Vám môže skrátiť čas opaľovania až o 40%. Keď nabudúce pôjdete do solárka natrite sa  Neopakujte túto hlúpu chybu! Vaša pokožka chce byť nie len opálená, ale aj žiarivá, hydratovaná, vyživená a zdravá, pretože len tak môže priťahovať pohľady  Ak by ste sa chceli čokoľvek opýtať, zavolajte nám: 0918 439 709, alebo využite konzultáciu, počas prvej – BEZPLATNEJ návštevy. Ak sme Vám poradili dajte nám like :)

opaľovanie v soláriu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014